Jana Vlková

Notes Květinové kuchařky

Zápisník a kalendárium, vhodný s sebou do lesa i na louku

Nezbytný doplněk Květinové kuchařky pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí nejen do terénu – notes Květinové kuchařky konečně k vašim potřebám! Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium, které je přehledně rozděleno do čtyř ročních období kytkožrouta – od prvního rašení rostlin až do prvních podzimních přízemních mrazíků.

Více...

 ISBN: 978-80-87049-87-7 Vazba: měkká vazba V4, ideální do terénu  Formát: 150 x 150 mm  Počet stran: 128 stran

199 249 Sleva 20%
Doručení do Štědrého dne – čtěte, prosím...

DPD Private a Česká pošta – pokud chcete mít jistotu doručení zásilky do Štědrého dne, objednávejte nejpozději do pondělí 19. 12. 2016 do 12:00 hod. Objednávat můžete samozřejmě i po tomto datu, zboží vám bude doručeno v závislosti na možnostech přepravce.

Osobní odběr – v redakci na Praze 6 je možný do čtvrtka 22. 12. 2016 do 12:00 hod. Vždy po telefonické domluvě.

Notes Květinové kuchařky
Formát 15x15 cm, vhodný do terénu
Skladem

Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00

DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů

Fotografie z knihy

Všechny fotografie a texty podléhají autorskému právu. K možnému využití kontaktujte, prosím, redakci.

Další informace o knize

V notesu jsou uvedeny všechny rostliny, které se v kuchařce vyskytují, ale také ty, co se do knihy nevešly. Notes stručně popisuje i některá naleziště jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech. Autorka Jana vám pomůže se na sběr vybavit a poradí, jak doma o úlovek pečovat. Notes kytkožrouta je zde pro větší radost ze sběru bylin i dřevin!

 ISBN: 978-80-87049-87-7 Vazba: měkká vazba V4, ideální do terénu  Formát: 150 x 150 mm  Počet stran: 128 stran

Skladem

Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00

DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů

199 249
Vánoční slevy od 20 %! Od 1 500 Kč doprava zdarma! Krásný advent...

Autor

Jana Vlková

Jana Vlková

Jana Vlková se s humorem sobě vlastním představuje jako expertka jedlého kvítí a býlí. Vystudovala ekologii na Přírodovědecké fakultě UK a fakultu sociálních věd tamtéž. Vaření, jídlo a gastronomie ve všech podobách je její velkou vášní, a stejně tak to platí pro květiny. Dlouholeté zkušenosti z těchto dvou oborů se postupně spojily. Již dva roky pořádá zimní přednášky o jedlých květech a jarní a letní semináře v přírodě. Stále vzrůstající zájem o tyto akce ji velmi těší.

 

Více
Notes Květinové kuchařky
199
Facebook Napište nám Kontaktní informace Jak k nám