Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
Na našem e-shopu je kniha vyprodaná, ale k dostání je ještě u některých dobrých knihkupců..
Vaření a pečení bez lepku má svá úskalí – bezlepkové těsto se totiž chová úplně jinak než klasické.
Těšit se můžete na koláče, dorty, zákusky, vánoční cukroví, houstičky, pizza, quiche, chléb.
Autorka knihy, která je maminkou syna s celiakií, to ale pojala jako výzvu a založila úspěšnou specializovanou cukrárnu. Spolu s ní jsme připravili knihu, která obsahuje přes 60 vyladěných receptů, prověřených každodenní praxí. Díky nim budete moci i u sebe doma udělat (nejen) dětem třeba bezlepkové kornoutky na zmrzlinu, dorty, cupcakes, věnečky nebo špičky. Kromě klasických zákusků tu ale najdete také řadu receptů pro každý den: rychlé bábovky a další sladké dobroty, či úžasný chléb a pečivo v bezlepkovém provedení. Součástí knihy jsou informace o vhodných surovinách, přehledné a osvědčené postupy i další praktické rady pro život bez lepku.
ISBN: 978-80-87049-80-8 Formát: 172 x 240 mm Vazba: pevná vazba, celobarevné Počet stran: 176
Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
Lucie Kazdová je máma dvou malých synů a nápad otevřít si bezlepkovou cukrárnu přišel, když prvorozenému synovi Vítkovi byla diagnostikována celiakie. Bezlepkovou cukrárnu a malý bezlepkový obchod ve Zdibech provozuje od roku 2013 s láskou dodnes.