Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00
DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů
Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
Krédem knihy je, že bychom neměli vyhazovat žádné jídlo.
Přední česká food autorka se myšlenkou zužitkování „beze zbytku“ zabývá více než 10 let, téma kulinární recyklace propojuje s důležitým a aktuálním trendem neplýtvání surovin a potravin a s ekologičtějším přístupem ke konzumu.
Jádrem knihy je výběr nejzajímavějších receptů inspirovaných autorčinými zkušenostmi s mezinárodní gastronomií, klíčových pro všechny kategorie ingrediencí od luštěnin přes pečivo až po mléčné výrobky – přes 40 velkých receptů, doplněných dalšími obměnami a inspiracemi na úsporné a přitom kvalitní jídlo. Nabízí také praktická úsporná desatera pro každou domácnost či zužitkování surovin na domácí alternativy kupovaných výrobků (například domácí pancettu nebo vlastní sýr).
Originální a vtipný rukopis skvěle doplňují fotografie přední food fotografky Aleny Hrbkové.
ISBN: 978-80-88244-03-5 Vazba: pevná Formát: 210 x 210 mm Fotografie: Alenka Hrbková Počet stran: 156 stran
Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00
DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů
Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
Původně vystudovala Filosofickou fakultu, obor španělština-dějepis a řadu let se pak věnovala výuce španělštiny na VŠE v Praze. Postupně se ale začala věnovat spíš svému koníčku – vaření, a hlavně psaní o něm.