Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00
DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů
Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
BioAbecedář je přehledný a kompletní průvodce světem zdravých potravin, nazývaný „biobible“. Jako dárek Vám navíc přibalíme plakát do kuchyně – Tahák do zdravé kuchyně, který poradí, jak do vašeho jídelníčku zařadit základní a méně používané potraviny.
Knihu lze také zakoupit ve zvýhodněném balíčku!
Kniha vás naučí zdravé potraviny rozpoznat a navíc je skutečně denně vařit. Obsahuje nejen informace, ale také 60 oblíbených receptů z opomíjených surovin, nabízí srovnání pohledů západní i čínské dietetiky, názory ajurvédy i makrobiotiky, vždy v souladu s přirozeným selským rozumem. Nové vydání je kompletně aktualizované a zohledňuje rozšiřující se sortiment biopotravin i aktuální poznatky z oblasti zdravé výživy.
Margit Slimáková, specialistka na zdravotní prevenci (www.margit.cz)
„BioAbecedář je nejdokonalejším knižním zdrojem zdravých výživových informací v Česku. Najdete zde detailní faktografická data, doplněná skvělými osobními zkušenostmi a radami. Knihu jsem recenzovala a doporučuji ji svým klientům.“
David Šašek, vyhlášený český šéfkuchař a člen Aliance výživových poradců ČR (www.davidsasek.cz)
„BioAbecedář je pro mě obrovským zdrojem informací o potravinách a výživě vůbec. Obě knihy Hanky Zemanové bych doporučil jako povinnou četbu do každé domácnosti a do té s malými dětmi obzvlášť.“
Kniha vám odpoví na tyto a mnoho dalších dotazů:
Co z velkého výběru biopotravin používá Hanka každodenně ve své kuchyni? Jak rozpoznat a nakoupit nejkvalitnější mléko, chléb, maso či zeleninu? Jaké jsou rozdíly v mléčných výrobcích? Opravdu nám škodí, nebo prospívají? Jak uvařit luštěniny, aby nenadýmaly? Jaký je rozdíl mezi běžným masem a biomasem? Proč je biokuře dražší? A je opravdu lepší? Čím vším se dá sladit místo bílého cukru a jak? Jak vybírat med, aby byl opravdu lékem, a proč se agáve už nepovažuje za zdravé? Jak vařit přirozeně bez lepku a jak používat nové bezlepkové mouky z červené čočky, žlutého hrachu nebo čiroku? Je zdravější máslo, nebo margarín, sádlo, nebo slunečnicový olej?
ISBN: 978-80-88244-00-4 Formát: 210 x 220 mm Vazba: pevná Provedení: celobarevné Počet stran: 432
Plakát: "Tahák do kuchyně" Formát: 420 x 594 mm (A2), složeno na A4 a zasláno v balíčku spolu s knihou
Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00
DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů
Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
vystudovala pedagogickou fakultu, ale místo dětí ve škole učí lidi již téměř 20 let, jak jíst zdravěji a přirozeněji.