Hanka Zemanová

BioAbecedář Hanky Zemanové, 2., aktualizované vydání Zásadní kniha o zdravé výživě a Tahák do zdravé kuchyně jako bonus

Skladem

Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00

DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů

699 594 Sleva 15%

Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.skwww.knihcentrum.sk.

BioAbecedář je přehledný a kompletní průvodce světem zdravých potravin, nazývaný „biobible“. Jako dárek Vám navíc přibalíme plakát do kuchyně – Tahák do zdravé kuchyně, který poradí, jak do vašeho jídelníčku zařadit základní a méně používané potraviny.

Knihu lze také zakoupit ve vánočním zvýhodněném balíčku!

Více o knize...

ISBN: 978-80-88244-00-4 Formát: 210 x 220 mm Vazba: pevná  Provedení: celobarevné  Počet stran: 432

Plakát:  "Tahák do kuchyně"  Formát: 420 x 594 mm (A2), složeno na A4 a zasláno v balíčku spolu s knihou

Fotografie z knihy

Všechny fotografie a texty podléhají autorskému právu. K možnému využití kontaktujte, prosím, redakci.

Další informace o knize

Kniha vás naučí zdravé potraviny rozpoznat a navíc je skutečně denně vařit. Obsahuje nejen informace, ale také 60 oblíbených receptů z opomíjených surovin, nabízí srovnání pohledů západní i čínské dietetiky, názory ajurvédy i makrobiotiky, vždy v souladu s přirozeným selským rozumem. Nové vydání je kompletně aktualizované a zohledňuje rozšiřující se sortiment biopotravin i aktuální poznatky z oblasti zdravé výživy.

Margit Slimáková, specialistka na zdravotní prevenci (www.margit.cz)

„BioAbecedář je nejdokonalejším knižním zdrojem zdravých výživových informací v Česku. Najdete zde detailní faktografická data, doplněná skvělými osobními zkušenostmi a radami. Knihu jsem recenzovala a doporučuji ji svým klientům.“

David Šašek, vyhlášený český šéfkuchař a člen Aliance výživových poradců ČR (www.davidsasek.cz)

„BioAbecedář je pro mě obrovským zdrojem informací o potravinách a výživě vůbec. Obě knihy Hanky Zemanové bych doporučil jako povinnou četbu do každé domácnosti a do té s malými dětmi obzvlášť.“

Kniha vám odpoví na tyto a mnoho dalších dotazů:

Co z velkého výběru biopotravin používá Hanka každodenně ve své kuchyni? Jak rozpoznat a nakoupit nejkvalitnější mléko, chléb, maso či zeleninu? Jaké jsou rozdíly v mléčných výrobcích? Opravdu nám škodí, nebo prospívají? Jak uvařit luštěniny, aby nenadýmaly? Jaký je rozdíl mezi běžným masem a biomasem? Proč je biokuře dražší? A je opravdu lepší? Čím vším se dá sladit místo bílého cukru a jak? Jak vybírat med, aby byl opravdu lékem, a proč se agáve už nepovažuje za zdravé? Jak vařit přirozeně bez lepku a jak používat nové bezlepkové mouky z červené čočky, žlutého hrachu nebo čiroku? Je zdravější máslo, nebo margarín, sádlo, nebo slunečnicový olej?

ISBN: 978-80-88244-00-4 Formát: 210 x 220 mm Vazba: pevná  Provedení: celobarevné  Počet stran: 432

Plakát:  "Tahák do kuchyně"  Formát: 420 x 594 mm (A2), složeno na A4 a zasláno v balíčku spolu s knihou

Skladem

Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00

DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů

699 594 Sleva 15%

Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.skwww.knihcentrum.sk.

Garance doručení pod stromeček<br />Všechny objednávky obdržené do 10. 12.<br /> stačíme vyřídit a zaslat do Štědrého dne. <br />
Vlivem předvánoční a covidové situace<br />může dojít ke zpoždění dodání zboží.<br />Prosíme vás o trpělivost a shovívavost. Děkujeme!

Autor

Hanka Zemanová

Hanka Zemanová

Hana Zemanová (*1975) vystudovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy. Je autorkou nejprodávanějších knih o biopotravinách: Biokuchařky a BioAbecedáře. V září 2016 vyšla její třetí kniha, kompletně přepracovaná Biokuchařka, která se jmenuje Nová biokuchařka Hanky Zemanové.

Více

Mohlo by vás zajímat

BioAbecedář Hanky Zemanové, 2., aktualizované vydání
594
Facebook Instagram Napište nám Kontaktní informace Jak k nám