Hanka Zemanová

BioAbecedář Hanky Zemanové - vychází 20. 11. 2017 Druhé, aktualizované vydání

Není skladem - příjímáme předobjednávky
594 699 Sleva 15%

Po 7 letech úspěšného prodeje BioAbecedáře a po 4 dotiscích připravila Hanka nové vydání.

BioAbecedář je přehledný a kompletní průvodce světem zdravých potravin, nazývaný „biobible“.

Více o knize...

ISBN: 978-80-88244-00-4 Formát: 210 x 220 mm Vazba: pevná  Provedení: celobarevné  Počet stran: 432

Fotografie z knihy

Všechny fotografie a texty podléhají autorskému právu. K možnému využití kontaktujte, prosím, redakci.

Další informace o knize

Kniha vás naučí zdravé potraviny rozpoznat a navíc je skutečně denně vařit. Obsahuje nejen informace, ale také 60 oblíbených receptů z opomíjených surovin, nabízí srovnání pohledů západní i čínské dietetiky, názory ajurvédy i makrobiotiky, vždy v souladu s přirozeným selským rozumem. Nové vydání je kompletně aktualizované a zohledňuje rozšiřující se sortiment biopotravin i aktuální poznatky z oblasti zdravé výživy.

Margit Slimáková, specialistka na zdravotní prevenci (www.margit.cz)

„BioAbecedář je nejdokonalejším knižním zdrojem zdravých výživových informací v Česku. Najdete zde detailní faktografická data, doplněná skvělými osobními zkušenostmi a radami. Knihu jsem recenzovala a doporučuji ji svým klientům.“

David Šašek, vyhlášený český šéfkuchař a člen Aliance výživových poradců ČR (www.davidsasek.cz)

„BioAbecedář je pro mě obrovským zdrojem informací o potravinách a výživě vůbec. Obě knihy Hanky Zemanové bych doporučil jako povinnou četbu do každé domácnosti a do té s malými dětmi obzvlášť.“

Kniha vám odpoví na tyto a mnoho dalších dotazů:

Co z velkého výběru biopotravin používá Hanka každodenně ve své kuchyni? Jak rozpoznat a nakoupit nejkvalitnější mléko, chléb, maso či zeleninu? Jaké jsou rozdíly v mléčných výrobcích? Opravdu nám škodí, nebo prospívají? Jak uvařit luštěniny, aby nenadýmaly? Jaký je rozdíl mezi běžným masem a biomasem? Proč je biokuře dražší? A je opravdu lepší? Čím vším se dá sladit místo bílého cukru a jak? Jak vybírat med, aby byl opravdu lékem, a proč se agáve už nepovažuje za zdravé? Jak vařit přirozeně bez lepku a jak používat nové bezlepkové mouky z červené čočky, žlutého hrachu nebo čiroku? Je zdravější máslo, nebo margarín, sádlo, nebo slunečnicový olej?

Hanka je také autorkou bestselleru Nová biokuchařka Hanky Zemanové, kde najdete přes 80 výborných receptů a zorientujete se v tom, co je to ekologické zemědělství, jaké praktiky používá potravinářský průmysl, jak se vyznat ve všech výživových směrech a jak žít a jíst zdravěji v souladu s přirozeným selským rozumem.

ISBN: 978-80-88244-00-4 Formát: 210 x 220 mm Vazba: pevná  Provedení: celobarevné  Počet stran: 432

594 699
Unikátní <br /> bio zázvorové <br />delikatesy

Autor

Hanka Zemanová

Hanka Zemanová

Hana Zemanová (*1975) vystudovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy. Je autorkou nejprodávanějších knih o biopotravinách: Biokuchařky a BioAbecedáře. V září 2016 vyšla její třetí kniha, kompletně přepracovaná Biokuchařka, která se jmenuje Nová biokuchařka Hanky Zemanové. Hana Zemanová pochází z Prahy, ale už více než deset let žije na venkově nedaleko Sedlčan. Je maminkou dvou dcer, devítileté Natálky a čtyřleté Elišky.

Téměř dvacet let se Hanka profesně věnuje ekologickému zemědělství, biopotravinám a zdravému životnímu stylu.

 

Více
BioAbecedář Hanky Zemanové  - vychází 20. 11. 2017
594

Smart Press na Instagramu

Facebook Instagram Napište nám Kontaktní informace Jak k nám