Hanka Rawlings

Krása cukrovinek mě lákala již od raného dětství. Bílkovou polevou jsem kreslila a psala raději než tužkou na papír. Jako malá jsem doma nadšeně pomáhala při chystání každé slavnostní příležitosti. Babička s maminkou pekly a já s pečlivostí a láskou roztírala marmeládu a krém na vychladlé dobroty. S přibývajícími roky jsem pomáhala i se složitějším zdobením.

Ale až po studiích na vysoké škole, během příprav své vlastní svatby v Sydney, jsem objevila kouzlo čokoládové ganache a elegantních fondánem potažených dortů.

Tomuto krásnému řemeslu jsem se rozhodla naučit na jedinečné designérské škole Planet Cake, kterou se zaujetím pro každičký detail vede energická Paris Cutler a její neuvěřitelný tým, v čele s Annou Marií Roche. V Austrálii jsem absolvovala celou řadu kurzů sladkého dekoru, stala se členkou asociace Cake Decorators Association Australia. V roce 2009 jsem založila blog o svých sladkých kreacích. Díky jeho úspěšnosti jsem začala pořádat oblíbené kurzy zdobení a spolupracovat s českými i zahraničními médii.

Více podrobností o mé práci, kurzech a spolupráci s médii najdete na mé nové webové stránce hanarawlings.cz.

Video o Hančině inspiraci a o knize najdete na youtube.com:

Anna Maria Roche, hvězda australského cukrářského nebe, kterou znáte z obrazovek jako autorku dokonale božských dortů pro Nicole Kidman, Rihannu, Celine Dione a mnoho dalších světových hvězd se díky shodě šťastných náhod stala v mých cukrářských začátcích úžasnou učitelkou. Jsem jí vděčná za mnohé. Za trpělivost, nadšení a lásku, s jakou se na kurzech v Sydney dělila o své dlouholeté zkušenosti a znalosti řemesla. Je mi velkou ctí, že se jako můj velký vzor a dnes i blízká přítelkyně stala kmotrou mé nové knihy Sladký design. Ze srdce děkuji, Hanka Rawlings

 

 

 

Hanka Rawlings

Fotografie

Všechny fotografie a texty podléhají autorskému právu. K možnému využití kontaktujte, prosím, redakci.

Facebook Napište nám Kontaktní informace Jak k nám