Alena Hrbková

Jak se fotografuje jídlo Nafoťte si vlastní kuchařku

Skladem

Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00

DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů

499 424 Sleva 15%

Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.skwww.knihcentrum.sk.

Přední profesionální fotografka jídla Alena Hrbková přináší první českou knihu o této disciplíně. Kniha je vytvořena pro všechny, kdo se zajímají o fotografování jídla, ať už v domácím využití (rodinné kuchařky, blogy) nebo i na cestě k profesionálním kvalitám. Najdete zde vše potřebné, od technického vybavení a všech praktických kroků až po vytváření atmosféry. Dokonale návodný manuál a umělecký zážitek v jednom!

Více o knize...
Jak se fotografuje jídlo
První česká kniha o fotografování jídla!

ISBN: 978-80-88244-09-7 Formát: 204 x 266 mm Vazba: pevná  Provedení: celobarevné  Počet stran: 160 stran

Fotografie z knihy

Všechny fotografie a texty podléhají autorskému právu. K možnému využití kontaktujte, prosím, redakci.

Další informace o knize

Obsah knihy:

Základy techniky, Jak si vybrat fotoaparát, Objektivy, Expoziční trojúhelnik, Clona, ISO, Vyvažení bílé, Ostření, Světlo, Šírka nebo výška, Perspektiva, Fotíme shora, Fotíme ze strany, Makro, Pohyb ve fotografii, Zmrzlina, Krokovky, Drinky, Styling, Minimalismus

ISBN: 978-80-88244-09-7 Formát: 204 x 266 mm Vazba: pevná  Provedení: celobarevné  Počet stran: 160 stran

Skladem

Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00

DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů

499 424 Sleva 15%

Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.skwww.knihcentrum.sk.

- jedlé kvítí a býlí<br />- recepty na celý rok<br />- ilustrovaný herbář<br />

Autor

Alena Hrbková

Alena Hrbková

Alena je přední česká profesionální fotografka jídla. Je autorkou fotografické části stovky kuchařských knih. Tímto tématem se zabývá dvacet let, od svých začátků ve fotoateliéru velkého německého vydavatelství a „svých“ prvních šesti kuchařek vydaných v Německu. Její první kuchařskou knihou na české půdě byla legendární kniha pro restauraci Kampa Park s šéfkuchařem Markem Raditschem.

Více
Jak se fotografuje jídlo
424
Facebook Instagram Napište nám Kontaktní informace Jak k nám