Jitka Rákosníková

Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové

Skladem

Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00

DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů

449 382 Sleva 15%

Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.skwww.knihcentrum.sk.

Krédem knihy je, že bychom neměli vyhazovat žádné jídlo.

Přední česká food autorka se myšlenkou zužitkování „beze zbytku“ zabývá více než 10 let, téma kulinární recyklace propojuje s důležitým a aktuálním trendem neplýtvání surovin a potravin a s ekologičtějším přístupem ke konzumu.

Více o knize...

ISBN:  978-80-88244-03-5  Vazba: pevná   Formát: 210 x 210 mm   Fotografie: Alenka Hrbková   Počet stran: 156 stran 

Fotografie z knihy

Všechny fotografie a texty podléhají autorskému právu. K možnému využití kontaktujte, prosím, redakci.

Další informace o knize

Jádrem knihy je výběr nejzajímavějších receptů inspirovaných autorčinými zkušenostmi s mezinárodní gastronomií, klíčových pro všechny kategorie ingrediencí od luštěnin přes pečivo až po mléčné výrobky – přes 40 velkých receptů, doplněných dalšími obměnami a inspiracemi na úsporné a přitom kvalitní jídlo. Nabízí také praktická úsporná desatera pro každou domácnost či zužitkování surovin na domácí alternativy kupovaných výrobků (například domácí pancettu nebo vlastní sýr).

Originální a vtipný rukopis skvěle doplňují fotografie přední food fotografky Aleny Hrbkové.

ISBN:  978-80-88244-03-5  Vazba: pevná   Formát: 210 x 210 mm   Fotografie: Alenka Hrbková   Počet stran: 156 stran 

Skladem

Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00

DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů

449 382 Sleva 15%

Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.skwww.knihcentrum.sk.

Outdoorová kuchařka<br />Nepostradatelná kniha<br />pro každý výlet do přírody

Autor

Jitka Rákosníková

Jitka Rákosníková

Původně vystudovala Filosofickou fakultu, obor španělština-dějepis a řadu let se pak věnovala výuce španělštiny na VŠE v Praze. Postupně se ale začala věnovat spíš svému koníčku – vaření, a hlavně psaní o něm.

Více
Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové
382

Smart Press na Instagramu

Facebook Instagram Napište nám Kontaktní informace Jak k nám