Jitka Rákosníková

Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové

Není skladem - příjímáme předobjednávky
382 449 Sleva 15%

Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensko zatím nezasíláme, ale najdete nás například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.

Kniha vychází 24. 9. 2018, ale již nyní si ji můžete v našem e-shopu předobjednávat. Jakmile bude skladem, ozveme se vám na uvedenou e-mailovou adresu.

Krédem knihy je, že bychom neměli vyhazovat žádné jídlo.

Přední česká food autorka se myšlenkou zužitkování „beze zbytku“ zabývá více než 10 let, téma kulinární recyklace propojuje s důležitým a aktuálním trendem neplýtvání surovin a potravin a s ekologičtějším přístupem ke konzumu.

Více o knize...

ISBN:  978-80-88244-03-5  Vazba: pevná   Formát: 210 x 210 mm   Fotografie: Alenka Hrbková   Počet stran: 156 stran 

Fotografie z knihy

Všechny fotografie a texty podléhají autorskému právu. K možnému využití kontaktujte, prosím, redakci.

Další informace o knize

Jádrem knihy je výběr nejzajímavějších receptů inspirovaných autorčinými zkušenostmi s mezinárodní gastronomií, klíčových pro všechny kategorie ingrediencí od luštěnin přes pečivo až po mléčné výrobky – přes 40 velkých receptů, doplněných dalšími obměnami a inspiracemi na úsporné a přitom kvalitní jídlo. Nabízí také praktická úsporná desatera pro každou domácnost či zužitkování surovin na domácí alternativy kupovaných výrobků (například domácí pancettu nebo vlastní sýr).

Originální a vtipný rukopis skvěle doplňují fotografie přední food fotografky Aleny Hrbkové.

ISBN:  978-80-88244-03-5  Vazba: pevná   Formát: 210 x 210 mm   Fotografie: Alenka Hrbková   Počet stran: 156 stran 

382 449 Sleva 15%

Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensko zatím nezasíláme, ale najdete nás například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.

Kaše <br /> vás budou <br /> bavit

Autor

Jitka Rákosníková

Jitka Rákosníková

Původně vystudovala Filosofickou fakultu, obor španělština-dějepis a řadu let se pak věnovala výuce španělštiny na VŠE v Praze. Postupně se ale začala věnovat spíš svému koníčku – vaření, a hlavně psaní o něm.

Více
Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové
382

Smart Press na Instagramu

Facebook Instagram Napište nám Kontaktní informace Jak k nám