Petra Davies Veselá

Velká kniha o kávě

Není skladem - příjímáme předobjednávky
594 699 Sleva 15%

Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensko zatím nezasíláme, ale najdete nás například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.

Kniha vychází 1. 10. 2018, ale již nyní si ji můžete v našem e-shopu předobjednávat. Jakmile bude skladem, ozveme se vám na uvedenou e-mailovou adresu.

Petra Veselá rozšířila a aktualizovala svou první úspěšnou Knihu o kávě. Sepsala spoustu nových poznatků a zohledňuje své nové zkušenosti i velký rozkvět kávové kultury. 

Kniha je určena i těm, kteří svou první Knihu o kávě mají – obsahuje zcela nové fotografie i mnoho nových informací.

Více o knize...

ISBN: 978-80-88244-05-9  Formát: 190 x 270 mm  Vazba: pevná  Fotografie: David Židlický  Počet stran: cca 300

 

 

 

Fotografie z knihy

Všechny fotografie a texty podléhají autorskému právu. K možnému využití kontaktujte, prosím, redakci.

Další informace o knize

Nádherné nové fotografie, vtáhnou čtenáře do děje. Zavedou je přímo na kávové plantáže, do pražírny, seznámí je s domácími i profesionálními mlýnky a kávovary. Kniha dále nabídne řadu nových metod přípravy kávy a receptur. Také v ní najdete i  praktické rady jak založit vlastní podnik.

 

 Ideální dárek pro kohokoli, kdo miluje kávu. Pro běžné spotřebitele, kteří si dobrou kávu rádi uvaří doma, ale i pro profesionální kavárníky a baristy. 

ISBN: 978-80-88244-05-9  Formát: 190 x 270 mm  Vazba: pevná  Fotografie: David Židlický  Počet stran: cca 300

 

 

 

594 699 Sleva 15%

Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensko zatím nezasíláme, ale najdete nás například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.

Kaše <br /> vás budou <br /> bavit

Autor

Petra Davies Veselá

Petra Davies Veselá

Petra Veselá se kávě profesionálně věnuje od roku 2004, kdy absolvovala první kávové školení a otevřela si kavárnu a galerii U Zlatého korálku v Jílovém u Prahy. Zanedlouho po otevření kavárny začala soutěžit v přípravě kávy. V následujících letech se stala dvakrát mistryní České republiky a reprezentovala ČR i na mistrovství světa. Prošla řadou odborných školení, ovšem zaměřila se na tradiční italské espresso a latte art. Je certifikovanou Espresso italiano specialistkou a členkou mezinárodního svazu degustátorů kávy IANC. Od počátku roku 2008 má vlastní tréninková centra pro kávové specialisty v Brně a při své kavárně v Jílovém u Prahy. Od ledna 2009 spolupracuje s týmem Coffee specialist z Brna. Společně pořádají řadu odborných školení a také pravidelný naučně zábavný pořad Coffeeright, který se těší oblibě odborné i laické veřejnosti. Od srpna 2009 je koordinátorkou české sekce instituce Speciality Coffee Assotiation of Europe (SCAE).

Více
Velká kniha o kávě
594

Smart Press na Instagramu

Facebook Instagram Napište nám Kontaktní informace Jak k nám