Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00
DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů
Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
V redakci máme pro Vás poslední 3 ks Nové biokuchařky s věnováním od autorky. Pospěšte si pro ně :-)!
V Nové biokuchařce najdete aktuální informace o biopotravinách, nových výživových trendech (raw, bezlepková strava, superfood aj.) i ekologickém zemědělství a můžete z ní čerpat inspiraci pro svůj každodenní život. Kniha obsahuje přes 80 nových receptů. Jedná se o knihu, která patří do každé rodinné knihovny, do rukou všech zájemců o ekologické souvislosti a všech milovníků dobrého a kvalitního jídla. Jako dárek Vám navíc přibalíme plakát do kuchyně – Tahák do zdravé kuchyně, který poradí, jak do vašeho jídelníčku zařadit základní a méně používané potraviny.
Knihu lze také zakoupit ve zvýhodněném balíčku!
Hanka při psaní Nové biokuchařky vycházela z toho, že informací o výživě je dnes příliš mnoho a navíc si často protiřečí. Proto pozvala do knihy 5 lékařek, které se zabývají celostní medicínou, spolupracovala s odborníky na nové vědecké výzkumy – v celé knize se tak prolíná pohled tradičních lékařských systémů, moderních vědeckých výzkumů i zjednodušený a pro běžný život praktický pohled zdravého selského rozumu.
Hanka do knihy vybrala i několik významných projektů, které podle Hanky mohou přinést důležité změny v ochraně přírody i zdraví. Můžete si tak přečíst poutavé rozhovory s osobnostmi, které stojí za projekty Komunitou podporované zemědělství, Bez obalu, Skutečně zdravá škola, Koalice proti palmovému oleji nebo Akademie léčivé výživy. V knize najdete i rozhovory s některými významnými ekofarmáři či bio-výrobci a za jeden z nejdůležitějších rozhovorů považuje Hanka setkání s Radomilem Hradilem, se kterým si povídala o půdě. Vztah k půdě a její kvalita je totiž podle Hanky klíčové téma, pokud nám jde o výživné potraviny a stabilní ekosystém.
V knize najdete přes 80 skvělých receptů. Mnoho z nich je bezlepkových, vegetariánských i veganských, ale nevyhýbají se ani kvalitnímu masu. Vyzkoušejte letní cuketovo-jahelnou koprovku, boršč s cizrnou, čočkový burger, placky z hrachové mouky, bezlepkové cookies, ječné lívance, nebo třeba biokuře na kurkumě podle výborného šéfkuchaře a nutričního terapeuta Davida Šaška (je členem Aliance výživových poradců), který s Hankou na některých, zejména masových receptech spolupracoval. Kniha je určena jak pro začátečníky v oblasti zdravého vaření, tak pro pokročilé.
Celou knihu recenzovala Margit Slimáková, specialistka na zdravotní prevenci a výživu.
ISBN: 978-80-88244-13-4 Formát: 210 x 220 mm Vazba: pevná Provedení: celobarevné Počet stran: 336
Plakát: "Tahák do kuchyně" Formát: 420 x 594 mm (A2), složeno na A4 a zasláno v balíčku spolu s knihou
Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00
DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů
Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
vystudovala pedagogickou fakultu, ale místo dětí ve škole učí lidi již téměř 20 let, jak jíst zdravěji a přirozeněji.