Kniha o pivu

Jak pivo poznávat, ochutnávat a párovat s jídlem
Marcela Titzlová, Pavel Borowiec
2. aktualizované vydání
DMOC: 499 Kč

424 

S knihou se naučíte vybírat a poznávat piva různých stylů a z různých zemí, nacházet ta nejlepší z nich a vychutnávat si je. Součástí knihy jsou také praktické rady, jak vybrat správné pivní sklo či jak uspořádat ochutnávku.

Více než dvacet receptů dále ukáže široké možnosti využití piva při úpravě masa, pečení chleba, grilování a přípravě jak rychlých party jídel, tak polévek nebo dokonce sladkých dezertů.

 


Katalogové číslo: 9788087049969 Kategorie: , Štítek:

Užijte si pestrost pivní kultury od českého ležáku přes bavorský weizen, francký rauchbier, belgický gueuze, anglický bitter nebo stout až po IPA z amerických craft pivovarů.

Kniha obsahuje:

  • Vlastnosti piva
  • Zrození piva
  • Pivní styly
  • Kde poznáte české pivo
  • Ochutnáváme pivo
  • Párování piva a jídla
  • Vaříme s pivem

Marcela je editorka časopisu Pivo, Bier & Ale, autorka receptů vaření s pivem více


Pavel Borowiec byl zakladatel a šéfredaktor časopisu Pivo, Bier & Ale, porotce tří nejvýznamnějších... více

DMOC

499 Kč

Vazba

Pevná

Počet stran

240

Popis vzhledu

barevné fotografie

Hmotnost

842 (g)

Zůstaňte v obraze

Nezmeškáte naše novinky, autogramiády, besedy a akce.

S registrací souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.

To top