Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
Velká kniha o kávě je momentálně u nás na e-shopu vyprodaná. Pro velký zájem již pro vás chystáme dotisk, který bude k dispozici na konci března 2021. Knihu si můžete již nyní u nás na e-shopu předobjednat. Objednávky budeme vyřizovat a zasílat ihned po obdržení z tiskárny v pořadí, ve kterém přišly.
Petra Davies Veselá rozšířila a aktualizovala svou první úspěšnou Knihu o kávě. Sepsala spoustu nových poznatků a zohledňuje své nové zkušenosti i velký rozkvět kávové kultury. Kniha je určena i těm, kteří svou první Knihu o kávě mají – obsahuje zcela nové fotografie i mnoho nových informací.
Nádherné nové fotografie Davida Židlického, vtáhnou čtenáře do děje. Zavedou je přímo na kávové plantáže, do pražírny, seznámí je s domácími i profesionálními mlýnky a kávovary. Kniha dále nabídne řadu nových metod přípravy kávy a receptur. Také v ní najdete i praktické rady jak založit vlastní podnik.
Ideální dárek pro kohokoli, kdo miluje kávu. Pro běžné spotřebitele, kteří si dobrou kávu rádi uvaří doma, ale i pro profesionální kavárníky a baristy.
ISBN: 978-80-88244-05-9 Formát: 190 x 270 mm Vazba: pevná Fotografie: David Židlický Počet stran: 320
Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
Káva jí naprosto změnila život v roce 2004, kdy si otevřela kavárnu v Jílovém u Prahy. Účastnila se řady soutěží v přípravě kávy a stala se dvakrát Mistryní České republiky v její přípravě. V průběhu let začala pomáhat s pořádáním baristických soutěží a zasedá v porotě jako degustační nebo jako hlavní porotkyně. Měla možnost několikrát porotcovat i finálové kolo na Mistrovství světa baristů. V roce 2008 otevřela školicí centrum v Jílovém u Prahy a pořádá různá kávová školení. Pracuje se začátečníky, domácími nadšenci, ale i s pokročilejšími baristy a s nově otevíranými kavárnami. V roce 2010 vydala Knihu o kávě, které se prodalo přes 30 tisíc kusů. O tři roky později prodala svou kavárnu a od té doby se soustředí na baristická školení.