Petr Klíma

Zeleninová kuchařka Z farmy přímo na váš stůl

Skladem

Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00

DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů

399 339 Sleva 15%

Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.skwww.knihcentrum.sk.

Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa.

Více o knize...
Zeleninová kuchařka
Edice Jídlo jako lék

ISBN: 978-80-87049-97-6  Formát: 172 x 240 mm Vazba: pevná vazba, celobarevné fotografie ke každému receptu  Počet stran: 208

Fotografie z knihy

Všechny fotografie a texty podléhají autorskému právu. K možnému využití kontaktujte, prosím, redakci.

Další informace o knize

Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje téměř 100 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i zapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice, kadeřávek či černý kořen. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají  živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů je bezlepkových.

Petr Klíma recepty vymyslel, nafotil i sám snědl. Je šéfkuchařem dejvické restaurace Country Life, publikuje články na svém blogu www.greenwayfood.cz. Propojuje kuchyni českou i světovou, kterou poznal při svých cestách.

Další kniha z Edice Jídlo jako lék – recepty plné zdraví.

Co je to Edice Jídlo jako lék? Zdravě jíst, zdravě žít... Zdravé jídlo a jeho správný výběr vám může pomoci při mnoha zdravotních potížích… Někdy může dokonce i uzdravit. Zdravé jídlo navíc dokáže ulevit nejen vám, ale i celé planetě. Jeho prostřednictvím můžete totiž přispět ke smysluplnějšímu životu. Poradíme vám, jak začít a co dobrého si v každém ročním období  uvařit. Poradíme, co a jak plnohodnotně a s chutí jíst, když chceme omezit konzumaci masa, živočišného mléka, lepku a cukru…

V knize se setkáte i přímo s autorovým farmářem Milanem Jamborem a dozvíte se, co se všechno během roku na poli a v zahradě děje.

Autor ve svých receptech nepoužívá žádné živočišné suroviny, s jedinou občasnou výjimkou: u některého ze sladkých receptů může být vědomě uveden med (z pečlivě vybraného zdroje), který veganský není. Všechny ostatní recepty a využívané suroviny v knihách Petra Klímy jsou čistě veganské.

ISBN: 978-80-87049-97-6  Formát: 172 x 240 mm Vazba: pevná vazba, celobarevné fotografie ke každému receptu  Počet stran: 208

Skladem

Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00

DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů

399 339 Sleva 15%

Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.skwww.knihcentrum.sk.

Autor

Petr  Klíma

Petr Klíma

Petr Klíma je šéfkuchařem dejvické restaurace Country Life, publikuje články na svém blogu www.greenwayfood.cz.

Více
Zeleninová kuchařka
339
Doprava ZDARMA do Zásilkovny po celé ČR
Facebook Instagram Napište nám Kontaktní informace Jak k nám