Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00
DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů
Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa.
Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje téměř 100 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i zapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice, kadeřávek či černý kořen. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů je bezlepkových.
Petr Klíma recepty vymyslel, nafotil i sám snědl. Je šéfkuchařem dejvické restaurace Country Life, publikuje články na svém blogu www.greenwayfood.cz. Propojuje kuchyni českou i světovou, kterou poznal při svých cestách.
Další kniha z Edice Jídlo jako lék – recepty plné zdraví.
Co je to Edice Jídlo jako lék? Zdravě jíst, zdravě žít... Zdravé jídlo a jeho správný výběr vám může pomoci při mnoha zdravotních potížích… Někdy může dokonce i uzdravit. Zdravé jídlo navíc dokáže ulevit nejen vám, ale i celé planetě. Jeho prostřednictvím můžete totiž přispět ke smysluplnějšímu životu. Poradíme vám, jak začít a co dobrého si v každém ročním období uvařit. Poradíme, co a jak plnohodnotně a s chutí jíst, když chceme omezit konzumaci masa, živočišného mléka, lepku a cukru…
V knize se setkáte i přímo s autorovým farmářem Milanem Jamborem a dozvíte se, co se všechno během roku na poli a v zahradě děje.
Autor ve svých receptech nepoužívá žádné živočišné suroviny, s jedinou občasnou výjimkou: u některého ze sladkých receptů může být vědomě uveden med (z pečlivě vybraného zdroje), který veganský není. Všechny ostatní recepty a využívané suroviny v knihách Petra Klímy jsou čistě veganské.
ISBN: 978-80-87049-97-6 Formát: 172 x 240 mm Vazba: pevná vazba, celobarevné fotografie ke každému receptu Počet stran: 208
Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00
DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů
Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
Petr Klíma je šéfkuchařem dejvické restaurace Country Life, publikuje články na svém blogu www.greenwayfood.cz.