Petr Klíma

Zeleninová kuchařka Z farmy přímo na váš stůl

Skladem

Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00

DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů

339 399 Sleva 15%

Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa.

Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje téměř 100 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i zapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice, kadeřávek či černý kořen. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají  živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů je bezlepkových.

Více o knize...
Zeleninová kuchařka
Edice Jídlo jako lék

ISBN: 978-80-87049-97-6  Formát: 172 x 240 mm Vazba: pevná vazba, celobarevné fotografie ke každému receptu  Počet stran: 208

Fotografie z knihy

Všechny fotografie a texty podléhají autorskému právu. K možnému využití kontaktujte, prosím, redakci.

Další informace o knize

Petr Klíma recepty vymyslel, nafotil i sám snědl. Je šéfkuchařem dejvické restaurace Country Life, publikuje články na svém blogu www.greenwayfood.cz. Propojuje kuchyni českou i světovou, kterou poznal při svých cestách.

Další kniha z Edice Jídlo jako lék – recepty plné zdraví.

Co je to Edice Jídlo jako lék? Zdravě jíst, zdravě žít... Zdravé jídlo a jeho správný výběr vám může pomoci při mnoha zdravotních potížích… Někdy může dokonce i uzdravit. Zdravé jídlo navíc dokáže ulevit nejen vám, ale i celé planetě. Jeho prostřednictvím můžete totiž přispět ke smysluplnějšímu životu. Poradíme vám, jak začít a co dobrého si v každém ročním období  uvařit. Poradíme, co a jak plnohodnotně a s chutí jíst, když chceme omezit konzumaci masa, živočišného mléka, lepku a cukru…

V knize se setkáte i přímo s autorovým farmářem Milanem Jamborem a dozvíte se, co se všechno během roku na poli a v zahradě děje.

V edici Jídlo jako lék již vyšlo: Vtipné kaše – Namíchejte si ty vaše

ISBN: 978-80-87049-97-6  Formát: 172 x 240 mm Vazba: pevná vazba, celobarevné fotografie ke každému receptu  Počet stran: 208

Skladem

Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00

DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů

339 399
Unikátní <br /> bio zázvorové <br />delikatesy

Autor

Petr  Klíma

Petr Klíma

Petr Klíma je šéfkuchařem dejvické restaurace Country Life, publikuje články na svém blogu www.greenwayfood.cz. Propojuje kuchyni českou i světovou, kterou poznal při svých cestách.

Více
Zeleninová kuchařka
339

Smart Press na Instagramu

Facebook Instagram Napište nám Kontaktní informace Jak k nám