Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00
DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů
Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte, co vlastně vařit, pak je tato kniha určena právě vám! Úspěšný titul se právě dočkal druhého vydání v upraveném grafickém provedení. Oproti prvnímu vydání došlo k vizuální změně (změna grafiky), obsahově zůstal titul stejný.
Vyzkoušejte osvědčené postupy na zdravá a výživná jídla plná zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, které šéfkuchař Petr Klíma každodenně připravuje v restauraci Country Life. Petr Klíma, který všechny recepty vymyslel, uvařil i nafotil, je také autorem dalších úspěšných veganských kuchařek, Luštěninové a Obilovinové, a blogu www.greenwayfood.cz.
Kuchařka je rozdělena podle ročních období a nabízí recepty jak na českou klasiku ve veganské podobě, tak na moderní pokrmy ovlivněné světovou kuchyní, vždy však kompletní sezónní menu pro každou příležitost, od salátů a pomazánek přes polévky, hlavní jídla až po dezerty. Kromě receptů ze sezonních a lokálních, běžných i méně známých druhů zeleniny, jako je například tuřín, vodnice či kadeřávek, skýtá kuchařka i pohled na roční koloběh na farmě a farmářském trhu.
ISBN: 978-80-88244-26-4 Formát: 172 x 240 mm Vazba: pevná vazba, celobarevné fotografie ke každému receptu Počet stran: 208
Osobně k vyzvednutí ihned
Redakce Praha 6 Po–Pá 9:00–15:00
DPD Private a Česká pošta u vás do pěti pracovních dnů
Naše knihy jsou k dostání také u všech dobrých knihkupců v celé ČR. Na Slovensku například na www.martinus.sk a www.knihcentrum.sk.
Šéfkuchař školní jídelny ZŠ Hanspaulka, kde také pořádá workshopy a učí školní děti vařit – a to i z alternativních surovin. Petr Klíma se totiž profesně zaměřuje na rostlinnou stravu, dvanáct let působil jako šéfkuchař v dejvické veganské restauraci Country Life, v nakladatelství Smart Press vydal tři kuchařky: Zeleninovou, Luštěninovou a Obilovinovou. Ve vaření propojuje českou kuchyni a lokální suroviny se zahraniční inspirací a zkušenostmi ze svých cest. Recepty a články o své práci publikuje také na svém blogu www.greenwayfood.cz.